Beroemde vaders met beroemde dochters

Wie uit een beroemd gezin komt, wordt vaak zelf ook beroemd. Kijk bijvoorbeeld maar naar Miley Cyrus en Nicole Richie. Er zijn heel veel beroemde vaders met een beroemde dochter. Maar dat zorgt soms wel voor sterallures bij de dochters.

Billy Ray Cyrus en Miley
Miley Cyrus, iedereen kent haar als Hannah Montana. Tegenwoordig is ze wel heel erg veranderd. Want wie dacht tien jaar geleden dat ze één van de meest besproken sterren van de wereld zou worden? Ook vader Billy Ray Cyrus, ooit een succesvol country artiest, is behoorlijk veranderd. Hij heeft een hele nieuwe kledingstijl gekregen en de rollen zijn omgedraaid. Dochter Miley is nu veel bekender dan vader Billy Ray.

Steven Tyler en Liv
Negen jaar lang wist Liv Tyler niet dat Steven Tyler haar vader is. Steven Tyler is de zanger van de rockband Aerosmith. Gelukkig hebben ze elkaar nu helemaal gevonden en hebben ze de tijd ingehaald. Daardoor kon Steven zijn dochter helpen om een goede actrice te worden. Ze zijn allebei gek op de camera, dus ze laten zich graag samen fotograferen. In 2004 werd Liv moeder van haar zoon Milo. Milo heeft dus een echte rock-‘n’-roll-opa!

Lionel Richie en Nicole
Misschien heb je het nummer ‘Ballerina Girl’ wel eens gehoord van Lionel Richie. Als je niet precies weet over wie dat nummer gaat; het gaat over zijn dochter Nicole! In de jaren ’80 was Lionel de enige ster in de familie, maar dat is nu allang niet meer zo. Nicole Richie is nu bijna net zo beroemd als haar vader dankzij haar realitysoap The Simple Life en haar modebedrijf.

Will Smith en Willow
Iedereen smelt toch direct bij het zien van Willow Smith? Het schattige dochtertje van Will Smith loopt al sinds ze een kleur is over de rode loper. Geen verrassing dat ze nu een echte kindster is. Ze is misschien nug nog maar 13, maar in de muziekwereld is ze heel populair. Willow is bijvoorbeeld regelmatig te gast bij showbizzevenementen. Vader Will Smith heeft het ook nog altijd druk. Hij is namelijk nog steeds acteur en rapper.

Alec Baldwin en Ireland
De dochter van Alec Baldwin heeft een bijzondere naam, namelijk ‘Ireland’. Toen hij zijn dochtertje op haar voicemail uitschold voor ‘brutaal, egoïstisch, klein varkentje’, wist de hele wereld er van. Overal werd de voicemail uitgezonden. Alec en Ireland hebben het, nu ze groter is, weer goedgemaakt en ze zijn nu hechter dan ooit. Samen staan ze nu regelmatig op de foto, want Ireland is nu actrice en model. Ze heeft al die jaren veel steun gekregen van haar vader.

John Travolta en Ella Bleu
Nog een bijzondere naam: Ella Bleu. Het is de dochter van John Travolta. Op het internet staat een erg schattige foto van haar, in de armen van haar vader. Ze is altijd al een papa’s kindje geweest. Nu wil ook Ella rijk en beroemd worden, net als haar vader. Papa John neemt zijn dochter dan ook regelmatig over de rode loper mee.

Paul en Stella McCartney
Paul McCartney is één van de grootste sterren ter wereld. Vooral je vader en moeder zullen vroeger groot fan van hem zijn geweest. Hij was hèt gezicht van The Beatles. Dochter Stella is nu een beroemde modeontwerpster. Zij is nog altijd groot fan van haar vader en zijn muziek. Op zijn beurt, is Paul dan weer groot fan van Stella en haar ontwerpen. Hij zit altijd vooraan bij haar modeshows!

Bruce Willis en Rumer
Rumer Willis, dochter van Bruce Willis en Demi Moore, lijkt echt als twee druppels water op haar vader. Ze probeert in de voetsporen van haar vader te treden, die zelf een beroemde acteur is. Dat is nog niet zo makkelijk, want we hebben haar nog niet in veel grote films gezien. Bruce en Rumer zijn zo close, dat ze vorig jaar haar vaders date was bij de première van G.I.

Jon Voight en Angelina Jolie
Angelina Jolie. De vrouw van Brad Pitt. Maar ook de dochter van Jon Voight. Ze speelde voor de eerste keer in de film ‘Lookin To Get Out’. Grappig, want ze speelde dat ze de dochter was van haar echte vader, Jon Voight. Ze praatten tien jaar lang niet met elkaar, omdat vader Jon helemaal de weg kwijt was. Nu hebben ze weer wat vader-dochtertijd. Jon was namelijk aanwezig bij de première van Angelina’s eigen film ‘The Land Of Blood And Honey’.

John Aniston en Jennifer Aniston
Jennifer Aniston is tegenwoordig waarschijnlijk veel bekender dan papa John Aniston. We kennen haar allemaal als Rachel uit Friends. Kijk naar hoe ze eruit ziet en je weet meteen wat er straks in de mode is. Vader John speelde in Days of our Lives. De Amerikanen zijn nog altijd gek op vader en dochter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *